Kunststof kozijnen, zonwering, gevels en meer bij Overdevest uit Pijnacker

Contact

Schakel Overdevest Kozijnen uit Pijnacker in bij de verfraaiing van uw woning of bedrijfspand. Nieuwe kozijnen, een nieuwe gevel of dakkapel? Op deze pagina leest u meer over ons uitgebreide dienstenpakket.

Kozijnen

Overdevest Kozijnen in Pijnacker is specialist in kunststof kozijnen. Wij kunnen u als geen ander adviseren over de juiste kozijnen voor uw woning of bedrijfspand. De kozijnen worden in no time geleverd én geplaatst.

Zonwering

Wij leveren en plaatsen alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Zonwering van Overdevest staat voor comfort, sfeer en optimale bescherming tegen de zon. Dit alles in een mooi en solide design. Onze producten zijn met materialen van topkwaliteit en veel zorg gemaakt. Ieder scherm, screen of rolluik wordt op maat gemaakt. Wij doen dus niet aan massaproductie.

Achterpuien

Kies voor een achterpui met openslaande deuren, een schuifpui of een andere pui naar wens. Ons aanbod is heel divers. Alle soorten puien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met een houtnerfstructuur.

Dakkapellen

De dakkapellen die wij maken zijn opgebouwd uit hout. Het geraamte van onze dakkapellen is van hout, maar we bekleden ze met kunststof. We maken uw dakkapel geheel naar uw wens, in de door u gekozen kleur, met houtnerfstructuur.

De zijwanden van de dakkapel worden ook bekleed met kunststof rabatdelen. Als dakrand wordt een volschuimen dakrandpaneel – met of zonder sierkraal – gebruikt. Ook de zijwanden zijn leverbaar in verschillende kleuren met houtnerfstructuur.

De aansluiting naar de dakpannen maken we van Ubiflex. Dit is een zeer duurzame loodvervanger. We gebruiken geïsoleerde dakplaten: de zogeheten warm-dak-constructie. De dakkapel wordt afgemaakt met een tweelaagse dakbedekking. Deze bedekking wordt op de dakkapel gebrand door een erkende dakdekker.

Bij een dakkapelrenovatie wordt de bestaande dakkapel op dezelfde manier bekleed als bij een nieuwe dakkapel. Uw dakkapel ziet er na een renovatie weer uit als nieuw.

Gevels en gevelbekleding

Onder gevels verstaan wij een voor- of achtergevel van boven tot beneden, met of zonder borstwering. De borstwering wordt gemaakt van kunststof rabatdelen of van thermosteen. Thermosteen bestaat uit keramisch gebakken steenstrips verlijmd op een isolatieplaat. De gevel wordt in zijn geheel afgevoegd en eventueel afgewerkt met raamdorpelstenen. Voor uw dakrand of goot hebben wij ook diverse mooie bekledingen, met houtnerfstructuur en in iedere gewenste kleur.

Kunststof gevelbekleding geeft uw woning of pand een warme uitstraling zonder dat de schilder of uzelf de ladder op hoeft om de gevel te schilderen. Jaarlijks terugkerend onderhoud is met gevelbekleding verleden tijd. Kunststof gevelbekleding staat garant voor duurzame kwaliteit en een traditionele look. De gevelbekleding is uitgevoerd met een houtnerfstructuur en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voordelen van gevelbekleding:

  • Schilderen is overbodig

  • Mooi uiterlijk door natuurgetrouwe houtstructuur

  • Milieuvriendelijk

  • Onderhoudsarm

  • 10 jaar garantie

  • Kleurecht en uv-bestendig